Dobrir lo menú principal
Avicii a Londres en 2011

Tim Bergling, mai conegut coma Avicii (prononciacion en suedés: [aˈvɪtːɕɪ], estilizat en ɅVICII) e anteriorament coma Tim Berg, Tom Hangs o Ashwin (Estocòlme, 8 de setembre de 1989-Muscat, 20 d'abril de 2018) es un DJ e productor musical suedés.

DiscografiaModificar

AlbumsModificar

  • True (2013)
  • True (Avicii by Avicii) (2014)
  • Stories (2015)

EPsModificar

  • Muja EP (2009)
  • The Days / Nights (2014)
  • Pure Grinding / For A Better Day (2015)
  • AVĪCI (01) (2017)